Faciliteiten

Faciliteiten

De Flevohoeve heeft twee comfortabele accommodaties voor logies en ontbijt op aanvraag. In de zomer worden de accommodaties per week verhuurd zonder ontbijt. De accommodaties kunnen ook voor langere tijd worden gereserveerd. Voor zakelijke bezoekers is dit een uitstekend onderkomen, waar zij zich thuis zullen voelen.

Accommodatie ‘Het Koetshuis’ biedt u een verblijf in Engelse en landelijk rustieke sfeer. Vanuit de living kijkt u onder het genot van een glas wijn uit over de akkers achter de hoeve. Uw slaapsuite kijkt uit over het weidse land. De knusse badruimte boven grenst aan de slaapsuite. Vanuit het royale bad kunt u de sterren aan de hemel tellen.


Onze unieke accommodatie ‘De Cockpit’ neemt u mee in de sfeer van historische luchtvaart. De accommodaties zijn uitgerust met wifi, dvd, cd-speler, televisie en speelgoed voor kinderen.

De hoeve beschikt over een bamboetuin, een barbecue en een royale tuin.

De tuin biedt speeltoestellen, skelters en een trampoline voor kinderen.

U geniet van horecamogelijkheden in het dorp of in Schagen.

U bent dichtbij de boot naar Texel, het naar het dichtstbijzijnde NS-station. Het dorp Anna Paulowna biedt veel winkelmogelijkheden en er is markt op woensdag. Het pittoreske vestingstadje Schagen ligt op 10 km afstand.

Ook beschikt de statige hoeve over een vergaderruimte in de voormalige koeienstal. Deze ruimte, de Crewroom, is geschikt voor maximaal 10 personen.

 

FACILITEITEN

De faciliteiten op De Flevohoeve

Neem contact op

Wij besteden graag persoonlijke aandacht aan jou als gast. Neem gerust contact op met vragen.