Faciliteiten

Faciliteiten

De Flevohoeve heeft twee comfortabele accommodaties voor logies en ontbijt op aanvraag. In de zomer worden de accommodaties per 5 of 7 dagen verhuurd zonder ontbijt. De accommodaties kunnen ook voor langere tijd worden gereserveerd. Voor zakelijke bezoekers is dit een uitstekend onderkomen, waar zij zich thuis zullen voelen.

Accommodatie ‘Het Koetshuis’ biedt u een verblijf in Engelse en landelijk rustieke sfeer. Vanuit de living kijkt u onder het genot van een glas wijn uit over de akkers achter de hoeve. Uw slaapsuite kijkt uit over het weidse land. De knusse badruimte boven grenst aan de slaapsuite. Vanuit het royale bad kunt u de sterren aan de hemel tellen.


Onze unieke accommodatie ‘De Cockpit’ neemt u mee in de sfeer van historische luchtvaart. Bijzondere vliegtuig onderdelen en prachtige foto’s laten u het karakter van de eigenaren zien. De accommodaties zijn uitgerust met wifi, dvd, cd-speler, satelliet televisie en speelgoed voor kinderen.

De hoeve beschikt over een bamboetuin, een (gas)barbecue en een royale tuin.

De tuin biedt speeltoestellen, skelters en een trampoline voor kinderen. Er zijn twee huurfietsen beschikbaar.

U geniet van horecamogelijkheden in het dorp of in Schagen en u vindt een sauna en een schoonheidssalon in de omgeving. In 2018 beschikt De Flevohoeve over haar eigen sauna.

U bent dichtbij de boot naar Texel, het naar het dichtstbijzijnde NS-station. Het dorp Anna Paulowna biedt veel winkelmogelijkheden en er is markt op woensdag. Het pittoreske vestingstadje Schagen ligt op 10 km afstand.

Kleine groepjes kunnen overleggen in het knusse woongedeelte van beide accommodaties. Ook beschikt de statige hoeve over een vergaderruimte in de voormalige koeienstal. Deze ruimte, de Crewroom, is geschikt voor maximaal 10 personen om te ont-moeten, ‘meeten & greeten’.

 

FACILITEITEN

De faciliteiten op De Flevohoeve

Neem contact op

Wij besteden graag persoonlijke aandacht aan jou als gast. Neem gerust contact op met vragen.